Pravno obvestilo

Predmet pravnega obvestila so spletne strani podjetja Sonja Butolen s.p. (www.abs-nepremicnine.com).

Uporaba spletnih strani:

Prosimo, da pred uporabo te strani preberete ta pogoje in pravila uporabe. Če se s pravili in pogoji uporabe ne strinjate in jih ne sprejemate, je uporaba spletne strani prepovedana.

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu www.abs-nepremicnine.com za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Dovoljeno je tiskanje in shranjevanje dokumentov le v osebne, izobraževalne ali kako drugače nekomercialne namene pod pogojem, da upoštevate avtorske pravice ali druga lastniška obvestila v dokumentih.

Omejitev odgovornosti

Podjetje Sonja Butolen s.p. ne odgovarja za uporabo spletnih strani in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Vsebine spletnih strani so zgolj informativne narave in niso zavezujoče. Spletno stran uporabljate na lastno odgovornost.

Podjetje Sonja Butolen s.p. se bo trudilo zagotavljati kar najvišjo stopnjo pravilnosti in popolnosti objavljenih informacij in si pridržuje pravico, da lahko kadarkoli brez obveznosti do obveščanja uporabnikov spreminja vsebine in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Podjetje Sonja Butolen s.p. ne zagotavlja, da bo spletna stran vedno delovala pravilno, da strežniki na katerih se nahaja spletna stran in z njim povezani strežniki ter preostala oprema, ne bodo okuženi z virusi ali drugimi škodljivimi elementi.

Logotip

Logotip podjetja Sonja Butolen s.p. se lahko uporablja ob predhodno pridobljenem pisnem dovoljenju vodstva podjetja in zgolj v nekomercialne namene, oziroma za namene, ki so določeni v pisni obliki.

Povezave na spletne strani

Spletna stran na kateri se nahajate vsebuje povezave na spletne strani, ki jih upravljajo tretje osebe. Podjetje Sonja Butolen s.p. ni odgovorno za vsebino in pravilnost informacij, ki se nahajajo na omenjenih spletnih povezavah. Zunanje spletne povezave, ki se nahajajo na spletnih straneh podjetja Sonja Butolen s.p. uporabljate na lastno odgovornost.

S sprejetjem pogojev uporabe soglašate, da lahko podjetje Sonja Butolen s.p. analizira neosebne podatke v zvezi z uporabo te spletne strani.