Opis

Na atraktivni dobro dostopni lokaciji v neposredni bližini centra Ptuj (Potrčeva cesta) se nahajata sodobna večstanovanjska objekta s podzemno garažo. Na voljo sta še zadnji dve trosobni stanovanji z veliko pokrito teraso, notranjim in zunanjim parkirnim mestom...

KONSTRUKCIJA objekta je protipotresna gradnja v kombinaciji armirani beton in opeka. Medstanovanjske stene so zidane iz AKU opeke deb. 25 cm, obložene z knauf oblogo na eni strani za preprečitev prenosa zvoka. Notranji predelni nenosilni zidovi v posameznih stanovanjskih enotah so suhomontažne izvedbe deb. 12,5 cm. Vse stene in stropi so barvani z dispenzijsko barvo.
TEHNIČNE LASTNOSTI:
Blok je etažnosti K+P+1+2+T. V pritličju se nahajajo stanovanja z zagrajenimi atriji in shrambe vseh stanovanj. V nadstropjih najdemo stanovanja z ložami, v kletni etaži pa parkirna mesta.
FASADA: Fasada celotnega objekta je izvedena kot kontaktna fasada s predpisano toplotno izolacijo v debelini 20 cm (delno 10 cm nestanovanjski del).
STREHA: Streha je ravna. Strešna kritina je iz hidroizolacijske tesnilne folije deb. 1,8 mm in 4 cm proda, toplotna izolacija EPS deb. 20-30 cm.
SKUPNI PROSTORI: Tlaki vetrolova in veznih hodnikov ter stopnišč so izvedeni v keramičnih oblogah vključno z nizkostensko obrobo, pravtako so s keramiko obložene vse lože in terase.
Pri glavnem vhodu v stanovanjski objekt je vetrolov z domofoni in poštnimi nabiralniki. Iz vetrolova je dostop na stopnišče z dvigalom. Stopnišča v vseh nadstropjih stanovanjskega dela objekta se navezujejo na notranje vezne hodnike, iz teh pa posamezni vhodi v stanovanja.
TALNE OBLOGE: Tlaki v dnevnih sobah, spalnicah, sobah in kuhinjah so izvedeni v gotovem hrastovem troslojnem parketu višjega cenovnega razreda z zaključnimi letvicami. Na tleh v kopalnicah in predprostorih je položena keramika. V podzemni garaži je quarz.
SANITARNA OPREMA: V kopalnicah so vgrajeni: umivalnik, sanitarna školjka brez roba s pokrovom, tuš steklena stena z armaturami pri umivalniku in tušu. Pršna kad je liti marmor.
OKNA: Vsa zunanja okna stanovanj so iz PVC profilov in troslojna zasteklitev, senčenje steklenih površin je omogočeno z alu žaluzijami na el. pogon.
OGREVANJE: Vsaka stanovanjska enota ima svojo toplotno črpalko za ogrevanje prostorov in sanitarne vode. Ogrevanje stanovanj je urejeno s talnim ogrevanjem. Stopnišča in ostali pomožni prostori niso ogrevani. Stanovanji imata vgrajeno klimatsko napravo za hlajenje.
PREZRAČEVANJE: V penthaus stanovanjih (terasna etaža) so vgrajene centralne prezračevalne naprave, ki jih odlikujejo odlične tehnične lastnosti: visoka učinkovitost vračanja toplote in mala poraba energije. Shrambe so prezračevane naravno skozi okna ali z ventilatorji.
NOTRANJA VRATA: Notranja vrata v stanovanjih so lesena. Vsa vrata so opremljena s kljuko in ključavnico.
VHODNA VRATA STANOVANJ: Vhodna vrata so protipožarna, varnostna in protivlomna z ustrezno toplotno in zvočno izolacijo. Opremljena so z varnostno cilindrično ključavnico.
DVIGALO: Objekta imata vsak svojo osebno dvigalo z velikostjo kabine v skladu s predpisi za to vrsto objektov.
SHRAMBE: Vsako stanovanje ima svojo shrambo v pritličju bloka.
PARKIRNA MESTA: Parkirišča stanovalcev so locirana na zunanjem z rampo varovanem parkirišču in v garaži. Vsakemu stanovanju pripada 1 zunanje in 1 notranje parkirno mesto.

POKLIČITE 041 330 599

Osnovni podatki

vrsta objekta: stanovanje
tip: trisobno
regija: Podravska
področje: Ptuj
kraj: Ptuj
Podrobnosti
Nadstropje: 3 Št. sob: 3 Št. spalnic: 2 Št. kopalnic: 1

Kontaktni obrazec